Mijn favorieten

Huis verkopen

U kunt natuurlijk zonder hulp van een makelaar uw woning verkopen maar de praktijk leert dat er veel bij komt kijken, ook waar op het eerste gezicht niet aan is gedacht. Het is daarom fijn dat een deskundige u zorgen uit handen neemt en bemiddelt tussen u en de koper.  Zo weet u zeker dat erfdienstbaarheden, beperkingen of gebreken correct gemeld worden. U kunt de verkoop met een goed gevoel aan ons overlaten. Wij houden u volledig op de hoogte van wat wij doen, tegen een prijs die we vooraf hebben afgesproken.
Wat kunt u van ons verwachten?
Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Dus de eerste stap is een kennismakingsgesprek, geheel vrijblijvend. U moet namelijk een goed gevoel hebben bij de makelaar want het gaat ten slotte om uw huis!

Als wij u huis mogen verkopen willen wij het beste resultaat bereiken. Dit doen we met de inzet van professionals. Hierbij kunt u denken aan een interieurstyliste die u (betaalbare) adviezen en tips geeft voordat uw woning in de verkoop komt.
Wij zijn namelijk van mening dat u maar één keer de kans krijgt om u woning goed in de markt te presenteren. De foto’s worden dan ook gemaakt door een professionele fotograaf.
Vervolgens regelen wij de volledige verkoopbegeleiding. Dus vanaf de kennismaking tot aan de overdracht bij de notaris. Ook na de verkoop blijft onze deur voor u open staan.

Wilt u uw huis verkopen in Leeuwarden of omgeving en bent u benieuwd hoe wij dit aanpakken?  Neem gerust contact met ons op!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring